iOS 7 ar urma să aducă o interfață mai monocromă, cu mult alb și negru

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.324 ori
<b>iOS 7 ar urma să aducă o interfață mai monocromă, cu mult alb și negru</b>Cele mai noi zvonuri legate de iOS 7 vorbesc despre o interfață monotonă și monocromă, de care s-ar fi ocupat Jony Ive, celebrul proiectant de designuri de la Apple. Informațiile vin de la 9to5Mac, care e bine conectat la sursele din cadrul Apple....

Cele mai noi zvonuri legate de iOS 7 vorbesc despre o interfață monotonă și monocromă, de care s-ar fi ocupat Jony Ive, celebrul proiectant de designuri de la Apple. Informațiile vin de la9to5Mac, care e bine conectat la sursele din cadrul Apple.

Vă reamintesc că luna viitoare la WWDC 2013 vom vedea noul iOS, care aparent renunță la culori, cel puțin parțial, în favoarea unei abordări alb-negru. Jony Ive ar pregăti un remake pentru UI-ul lui iOS, după câțiva ani de schimbări neînsemnate ale platformei la acest capitol. Se tot repetă un termen în zvonurile despre iOS 7 și anume "skeuomorphic", adică elemente de interfață similare cu texturile din viața de zi cu zi.

E vorba despre metaforele din viața de zi cu, precum o agenda cu spirale metalice pentru contacte , sau un caiet de notițe galben pentru o aplicație de memo și notes. Deoarece trăim în 2013 astfel de agende și caiete nu mai sunt chiar disponibile peste tot și nu se identifică acum cu elemente din viața reală. Gândiți-vă la un copil născut in anul 2000 și cât de ireale i se par aceste elemente. Alte schimbări pe care le aduce noul OS includ mecanismul de lockscreen, care va aduce o interfață neagră și deloc lucioasă. Vom vedea butoane rotunde înlocuind grila pentru codul de securitate și notificările vor avea parte de gesturi multitouch acum.

Vom vedea și widgeturi variate ajungând în Notification Center, iar Homescreen-ul își va pierde luciul butoanelor, în vreme ce aplicațiile de sistem vor fi mai "plate" și nu vor sări în ochi atât de mult. Sunteți gata de o interfață mai puțin colorată?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×