Un nou clip video cu Oppo R7 ajunge pe web însoțit de fotografii

1.113 ori
<b>Un nou clip video cu Oppo R7 ajunge pe web însoțit de fotografii</b>De departe, unul dintre telefoanele ce are parte de c&acirc;te o scăpare aproape zilnic, este și Oppo R7. Acest smartphone dezvoltat de compania chineză impresionează printr-o tehnologie specială ce ascunde marginile din jurul ecranului, iar astfel...

De departe, unul dintre telefoanele ce are parte de câte o scăpare aproape zilnic, este și Oppo R7. Acest smartphone dezvoltat de compania chineză impresionează printr-o tehnologie specială ce ascunde marginile din jurul ecranului, iar astfel utilizatorul are parte de experiența edge-to-edge.

Valul de leak-uri referitoare la acest terminal continuă și astăzi, moment în care putem admira telefonul într-un nou clip video, cât și într-o serie de fotografii. Una dintre aceste imagini ne arată și panoul de sticlă ușor curbat ce este plasat deasupra display-ului.

Un nou clip video cu Oppo R7 ajunge pe web însoțit de fotografii

Potrivit celor din spatele noilor materiale foto și video, acest smartphone este momentan doar la stadiul de prototip. Astfel ne-am putea aștepta ca varianta finală să difere puțin față de telefonul văzut în ultimul timp. Unele randări anterioare sugerau chiar și implementarea unui senzor de amprente pe acest model, componentă care și-ar putea face locul pe device într-un final.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×