Solitaire revine preinstalat pe Windows 10 după absenţa din Windows 8

832 ori
<b>Solitaire revine preinstalat pe Windows 10 după absenţa din Windows 8</b>Solitaire, Minesweeper şi Hearts, jocuri deja clasice care soseau la pachet cu platforma Windows au fost excluse din Windows 8. Ei bine, acum ele ar putea reveni &icirc;n Windows 10, &icirc;n versiune preinstalată. &nbsp; Evident le puteaţi avea şi pe...

Solitaire, Minesweeper şi Hearts, jocuri deja clasice care soseau la pachet cu platforma Windows au fost excluse din Windows 8. Ei bine, acum ele ar putea reveni în Windows 10, în versiune preinstalată.

Evident le puteaţi avea şi pe Windows 8 dacă le descărcaţi din Windows Store. Pe Windows 10 vom primi practic aceeaşi versiune din Windows Store de pe Windows 8, doar că acum aplicaţia va sosi odată cu noul OS. Sunt multe companii pe lumea asta care au avut de suferit din cauza lui Solitaire. Jocul secretarelor sau al paznicilor de noapte, Solitaire a alinat şi multe ore plictisitoare de informatică la liceele dotate cu computere slabe.

Minesweeper şi Hearts vor rămâne probabil doar în Store şi nu vor fi preinstalate precum jocul de cărţi anterior menţionat. Nostalgia de a intra în meniul Start pentru a căuta Solitaire revine, dar Microsoft ar trebui să se axeze mai degrabă pe comoditatea de utilizare şi funcţionarea fără cusur, decât pe astfel de gimmickuri. Vom vedea la vară ce alte aplicaţii preinstalate atractive include Win 10.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×