Un nou handset modular, Modu T-Phone lansat pe 10 octombrie

1.934 ori
<b>Un nou handset modular, Modu T-Phone lansat pe 10 octombrie</b>Modu pregateste un nou terminal modular, bazat pe Android si cunoscut sub numele de T-Phone. Handsetul va debuta in data de 10 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa organizata de producatorul israelian al telefonului. &nbsp; Din pacate nu avem...

Modu pregateste un nou terminal modular, bazat pe Android si cunoscut sub numele de T-Phone. Handsetul va debuta in data de 10 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa organizata de producatorul israelian al telefonului.

Din pacate nu avem prea multe detalii despre T-Phone, in afara de conceptul din spatele sau. Similar celorlalte produse Modu, acest telefon va include o unitate centrala cu functii modeste, caruia i se vor putea atasa "jacket-uri", adica o serie de carcase care includ componente hardware ce ii vor upgrada functiile.

Jacket-urile pot include o tastatura fizica atasabila, difuzoare stereo, sistem de control pentru jocuri si multe altele. Unitatea de baza va sosi cu un display touch, WiFi si suport pentru conectivitate GSM sau CDMA 3G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×