Windows Phone 7, cifre? Prea devreme pentru concluzii, conform Microsoft...

1.129 ori
<b>Windows Phone 7, cifre? Prea devreme pentru concluzii, conform Microsoft...</b>Microsoft își continuă politica de a refuza să dezvăluie cifrele oficiale de vânzare ale terminalelor Windows Phone 7, chiar și când Joe Belfiore, vicepreședinte și director de management Windows Phone este intervievat și întrebat în...

Microsoft își continuă politica de a refuza să dezvăluie cifrele oficiale de vânzare ale terminalelor Windows Phone 7, chiar și când Joe Belfiore, vicepreședinte și director de management Windows Phone este intervievat și întrebat în legătură cu acest aspect.

Motivul pentru această lipsă de comunicare este, conform oficialului Microsoft, faptul că platforma este prea nouă pentru a putea trage concluzii atât de rapid, în special la capitolul cotă de piață. Ar putea fi vorba de luni, sau chiar ani, afirmă Belfiore, pentru ca Windows Phone 7 să atingă o cotă de piață respectabilă.

Același oficial MS a fost evaziv și în privința portarii lui WP7 pe tablete, declarând că eforturile companiei sunt concentrate pe dorințele clienților, deci nu avem un "nu" hotărât. Belfiore a fost în centrul atenției în cadrul unui interviu la D: Dive Into Mobile, același eveniment care ne-a dat ocazia să vedem Android 3.0 Honeycomb pentru o secundă pe o tabletă Motorola.

Dacă vreți să îl vedeți pe reprezentantul Microsoft pus în dificultate, să aflați de ce Windows Phone 7 folosește cod de acum 20 de ani și cum dă greș interfața lui WP7, puteți citi tot interviul aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×