Un nou jucator pe piata mobila, Velocity Mobile anunta terminale Windows Mobile 6.1 la CTIA

1.795 ori
<b>Un nou jucator pe piata mobila, Velocity Mobile anunta terminale Windows Mobile 6.1 la CTIA</b>Avand in vedere faptul ca Windows Mobile 6.1 tocmai s-a lansat in cadrul CTIA Wireless 2008, era momentul oportun pentru inca un jucator sa intre pe piata mobila, acesta fiind Velocity Mobile. Admirati unul dintre telefoanele companiei in imaginea...

Avand in vedere faptul ca Windows Mobile 6.1 tocmai s-a lansat in cadrul CTIA Wireless 2008, era momentul oportun pentru inca un jucator sa intre pe piata mobila, acesta fiind Velocity Mobile. Admirati unul dintre telefoanele companiei in imaginea urmatoare:

Noul venit a lansat 2 handseturi numite extrem de original "103" si "111". Create in parteneriat cu Inventec, cele 2 telefoane ofera toate dotarile pe care un terminal al anului 2008 ar trebui sa le includa, de la sistemul de operare Windows Mobile 6.1, la triband HSUPA, TV/VGA out si conectivitate WiFi. Modelul 103 include un display true VGA si nu este dotat cu tastatura QWERTY, spre deosebire de companionul sau de lansare, 111.

Velocity Mobile

Modelul 111 va fi lansat in toamna acestui an, in vreme ce 103 va fi disponibil din aceasta vara. Mi se pare mie sau cele 2 handseturi seamana extrem de mult cu BlackBerry-urile? Se pare ca lansarea lui Windows Mobile 6.1 a atras numeroase companii noi, care isi dezvaluie handseturile si spera sa puna mana pe un segment nisat de public, cata vreme gigantii se "bat" pe publicul deja divizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×