Un nou magazin iStyle pentru fanii Apple, deschis pe 9 aprilie! Vom fi prezenți!

1.650 ori
<b>Un nou magazin iStyle pentru fanii Apple, deschis pe 9 aprilie! Vom fi prezenți!</b>Dacă la Timișoara se pregătește deschiderea unui magazin cu produse Apple despre care v-am vorbit aici, ei bine un al patrulea magazin iStyle va fi inaugurat în data de 9 aprilie în București, la AFI Palace Cotroceni. Deschiderea va avea loc la ora...

Dacă la Timișoara se pregătește deschiderea unui magazin cu produse Apple despre care v-am vorbit aici, ei bine un al patrulea magazin iStyle va fi inaugurat în data de 9 aprilie în București, la AFI Palace Cotroceni. Deschiderea va avea loc la ora 11:00 și vom participa pentru a vă relata ce produse veți avea la dispoziție și care este atmosfera de la fața locului.

Acesta este al patrulea magazin iStyle și primul realizat folosindu-se standardele Apple. Dacă sunteți pasionați de produsele companiei din Cupertino, fie că e vorba de iPad, iPod, iMac sau MacBook, acesta este locul pe care merită să îl vizitați. în același magazin veți găsi și accesorii și produse ale altor mărci, dar accentul se va pune evident pe Apple.

Mai găsiți astfel de reprezentanțe iStyle în București (două) și în Cluj Napoca (una) și suntem curioși și cum va arăta magazinul Apple autorizat din Timișoara, pe care îl menționam mai sus și care va fi deschis pe 14 mai in Iulius Mall. Vom asista mâine la o coadă în speranța că vor fi la vânzare modele iPad 2? Aflați asta din relatarea Mobilissimo de la fața locului!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×