Un nou model Galaxy F de la Samsung cu carcasa premium ajunge pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.471 ori
<b>Un nou model Galaxy F de la Samsung cu carcasa premium ajunge pe web</b>Dacă pe seria principală Galaxy S sunt șanse mici să vedem o carcasă din metal, poate că pe seria secundară Galaxy F am putea vedea un astfel de design. Astăzi asistăm la o nouă scăpare a unui Galaxy F proaspăt cu dotări atractive. &nbsp;...

Dacă pe seria principală Galaxy S sunt șanse mici să vedem o carcasă din metal, poate că pe seria secundară Galaxy F am putea vedea un astfel de design. Astăzi asistăm la o nouă scăpare a unui Galaxy F proaspăt cu dotări atractive.

înainte să considerați designul sau neatractiv, aflați că terminalul este închis într-o carcasă specială care îi ascunde lookul, cum se întâmplă des cu prototipurile. Acest model este considerat unul premium, fabricat din metal și aparent are un ecran QHD de 5.2 inch. La interior găsim un procesor Snapdragon 805 de 2.5 GHz, dacă ne luăm după zvonuri, plus 3 GB RAM și o cameră de 16 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii.

Samsung Galaxy F

Un telefon Samsung cu specificații similare a mai apărut la un moment dat în benchmark-uri precum GFXBench, întărind astfel speculațiile. Interfața din aceste noi imagini este în limba vietnameză și știm că Samsung are o fabrică mare în Vietnam, deci încă un indiciu. E posibil totuși că acest model să fie un Note 4 timpuriu, de vreme ce el are difuzorul jos, exact ca Note 3.

Un nou model Galaxy F de la Samsung cu carcasa premium ajunge pe web

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×