Compania NEO ar putea introduce pe piață o versiune cu Windows Phone a lui NEO M1

708 ori
<b>Compania NEO ar putea introduce pe piață o versiune cu Windows Phone a lui NEO M1</b>Acum, odată cu anunțul oficial al celor de la Microsoft din cadrul conferinței Build 2014, anunț ce constă în faptul că sistemul de operare Windows Phone va fi oferit gratuit pentru producătorii de device-uri mobile, se așteaptă ca pe piață...

Acum, odată cu anunțul oficial al celor de la Microsoft din cadrul conferinței Build 2014, anunț ce constă în faptul că sistemul de operare Windows Phone va fi oferit gratuit pentru producătorii de device-uri mobile, se așteaptă ca pe piață să își facă apariția o mulțime de terminale ce vor rula pe o astfel de platformă.

Un prim device Android despre care se zvonește că ar primi și o versiune WP este NEO M1, device ce vine cu un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek MT6582 tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și o cameră Sony de 13 megapixeli.

Acesta dispune în același timp și de o carcasă super-slim realizată din aluminiu în interiorul căreia regăsim o baterie neînlăturabilă de 2000 mAh. Rămâne de văzut dacă aceste device se va dovedi a fi real și dacă este cazul să ne așteptăm la o avalanșă de terminale WP în următoarea perioadă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×