Un nou Nokia Xpress Music isi face aparitia...doar un concept?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.478 ori
<b>Un nou Nokia Xpress Music isi face aparitia...doar un concept?</b>Ceea ce puteti vedea in imaginea urmatoare este nici mai mult nici mai putin decat un nou telefon Nokia Xpress Music care nu a beneficiat de un anunt oficial, dar nici de o serie de zvonuri care sa-i prevesteasca sosirea. Observati forma sa bizara si...

Ceea ce puteti vedea in imaginea urmatoare este nici mai mult nici mai putin decat un nou telefon Nokia Xpress Music care nu a beneficiat de un anunt oficial, dar nici de o serie de zvonuri care sa-i prevesteasca sosirea.

Observati forma sa bizara si dispunerea tastelor exterioare, cu functii media, plus mecanismul de control sub forma circulara. O idee proasta este implementarea unei tastaturi de mici dimensiuni, care pare greu de folosit, de vreme ce este atat de apropiata de marginile handsetului. Sliderul cu functii mzuicale ar putea rivaliza cu un Sony Ericsson Walkman, daca playerul si feature-urile sale audio sunt de aceeasi calitate.

Am putea indrazni chiar sa ne intrebam daca terminalul include o camera, iar daca raspunsul este negativ, atunci am avea de-a face cu un hit, de vreme ce lipsa camerei i-ar scadea pretul in mod semnificativ. Putem afirma deocamdata ca handsetul este un concept si mai este un drum lung pana la o confirmare de la Nokia, dar cel putin stim ca designerii lucreaza la un nou look al terminalelor finlandeze.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×