Vodafone va vinde terminalul HTC Touch Diamond

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.328 ori
<b>Vodafone va vinde terminalul HTC Touch Diamond</b>Vicepresedintele HTC Europe, Florian Seiche a anuntat ca operatorii europeni vor pune in vanzare telefonul HTC Touch Diamond, despre care va informam cu cateva zile in urma. Printre companiile nominalizate se numara si Vodafone care va avea o vara ocupata...

Vicepresedintele HTC Europe, Florian Seiche a anuntat ca operatorii europeni vor pune in vanzare telefonul HTC Touch Diamond, despre care va informam cu cateva zile in urma. Printre companiile nominalizate se numara si Vodafone care va avea o vara ocupata cu Diamond si iPhone in oferta.

Si Orange va oferi Touch Diamond, in vreme ce T-Mobile il va vinde sub numele de MDA Compact IV. Va reamintim ca terminalul produs de HTC este un handset dotat cu Windows Mobile 6.1, touchscreen si interfata TouchFlo 3D. Diamond este un smartphone 3G cu browser full, GPS, WiFi, camera de 3 megapixeli si suport pentru playback media. In 2007 35% din veniturile europene ale HTC au fost obtinute cu ajutorul operatorilor, in vreme ce procentul va scadea la 15-20% in 2008, din cauza cresterii vanzarilor direct prin intermediul producatorului.

Daca doriti sa vedeti smartphone-ul Diamond in actiune puteti accesa acest articol, care demonstreaza faptul ca handsetul este deja un hit, prin functiile sale. Exista o mica asemanare dintre noul HTC si Nokia Prism, in special in ce priveste lookul zonei sale din spate, care prezinta acelasi model romboidal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×