Un nou smartphone Android QWERTY cu branding inedit: JukeB

Autor:  | Publicat în:  Virgin Mobile 993 ori
<b>Un nou smartphone Android QWERTY cu branding inedit: JukeB</b>Operatorul Virgin Mobile are planuri mari pentru perioada următoare, urmând să lanseze un smartphone Android cu tastatură QWERTY, pe numele său JukeB. Aceste branding inedit ne duce cu gândul la un telefon cu funcții muzicale, dar haideți să...

Operatorul Virgin Mobile are planuri mari pentru perioada următoare, urmând să lanseze un smartphone Android cu tastatură QWERTY, pe numele său JukeB. Aceste branding inedit ne duce cu gândul la un telefon cu funcții muzicale, dar haideți să aflăm dacă este chiar așa.

Avem de-a face cu un model ce rulează Android 2.3.4, măsoară 12.43 mm în grosime și cântărește 122 de grame. Din păcate ecranul acestui device nu este deloc impresionant, suportând o rezoluție de 320 x 240 pixeli, dezamăgitoare chiar și pentru un model Nokia mai vechi. Totuși, un astfel de produs era de așteptat de la Virgin Mobile, de vreme ce compania este asociată cu oferte prepaid și terminale ieftine.

Proveniența acestui telefon a fost descoperită, el fiind fabricat de către TCT Mobile Suzhou Limited, adică aceiași producători ai telefoanelor Alcatel. Prețul aparent al acestui model va fi în jur de 150 de dolari conform experților. Ei bine, nici urmă de funcție audio și totuși de ce JukeB? și ce rost are tastatura QWERTY în această combinație de dotări?

Un nou smartphone Android QWERTY cu branding inedit: JukeB

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×