Aplicația Mobilissimo pentru Android ajunge la versiunea 3.5.1; Iată ce schimbări s-au adus

1.049 ori
<b>Aplicația Mobilissimo pentru Android ajunge la versiunea 3.5.1; Iată ce schimbări s-au adus</b>După cum bine știți, vara trecută noua aplicație Mobilissimo ieșea din faza beta, iar acum software-ul trece deja la versiunea 3.51. Aflați din rândurile de mai jos care sunt schimbările aduse și descoperiți detalii despre funcționalitatea sa

În vara anului trecut într-o perioadă plină de lansări în zona smartphone vă informam și despre ieșirea din beta a noii noastre aplicații Mobilissimo pentru Android, software care de atunci și până acum a trecut prin actualizări importante.

Mobilissimo

Din această lună este disponibil update-ul ce duce aplicația la versiunea 3.5.1, aceasta sosind la pachet cu o serie de noutăți interesante pentru care trebuie să îi mulțumim lui Pascale Andrei, cel care se ocupă de dezvoltarea software-ului. Ei bine, printre noutățile aduse față de versiunea precedentă se numără în primul rând deschiderea știrilor din notificări direct în aplicație, dar și viteza crescută de încărcare a articolelor.

Mobilissimo

Apar și modificări aduse la nivel estetic, iar o modalitate simplă și rapidă prin care puteți trece de la o știre la alta este aceea de a face un swipe. Totodată, versiunea 3.5.1 permite și utilizarea aplicației offline, iar printre alte noutăți mai putem menționa și îmbunătățirea Night Mode care debuta în release-ul anterior. 

Pentru a instala aplicația aveți nevoie de un smartphone care să ruleze minim Android 4.4 KitKat și aflați că software-ul va ocupa pe telefon doar 16 MB. O puteți descărca de aici și pentru sugestii referitoare la viitoare îmbunătățiri aveți la dispoziție secțiunea de comentarii de mai jos!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×