Aplicația Mobilissimo pentru Android ajunge la versiunea 3.5.1; Iată ce schimbări s-au adus

990 ori
<b>Aplicația Mobilissimo pentru Android ajunge la versiunea 3.5.1; Iată ce schimbări s-au adus</b>După cum bine știți, vara trecută noua aplicație Mobilissimo ieșea din faza beta, iar acum software-ul trece deja la versiunea 3.51. Aflați din rândurile de mai jos care sunt schimbările aduse și descoperiți detalii despre funcționalitatea sa

În vara anului trecut într-o perioadă plină de lansări în zona smartphone vă informam și despre ieșirea din beta a noii noastre aplicații Mobilissimo pentru Android, software care de atunci și până acum a trecut prin actualizări importante.

Mobilissimo

Din această lună este disponibil update-ul ce duce aplicația la versiunea 3.5.1, aceasta sosind la pachet cu o serie de noutăți interesante pentru care trebuie să îi mulțumim lui Pascale Andrei, cel care se ocupă de dezvoltarea software-ului. Ei bine, printre noutățile aduse față de versiunea precedentă se numără în primul rând deschiderea știrilor din notificări direct în aplicație, dar și viteza crescută de încărcare a articolelor.

Mobilissimo

Apar și modificări aduse la nivel estetic, iar o modalitate simplă și rapidă prin care puteți trece de la o știre la alta este aceea de a face un swipe. Totodată, versiunea 3.5.1 permite și utilizarea aplicației offline, iar printre alte noutăți mai putem menționa și îmbunătățirea Night Mode care debuta în release-ul anterior. 

Pentru a instala aplicația aveți nevoie de un smartphone care să ruleze minim Android 4.4 KitKat și aflați că software-ul va ocupa pe telefon doar 16 MB. O puteți descărca de aici și pentru sugestii referitoare la viitoare îmbunătățiri aveți la dispoziție secțiunea de comentarii de mai jos!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×