Un nou smartphone Motorola midrange ajunge pe web printr-o scăpare În benchmarkul GeekBench

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.123 ori
<b>Un nou smartphone Motorola midrange ajunge pe web printr-o scăpare În benchmarkul GeekBench</b>Se pare că Motorola testează un nou smartphone în aceste zile, un model midrange, dacă ne luăm după scăparea din benchmarkul GeekBench, care tocmai a apărut pe web. Telefonul ar putea fi noul Moto E sau Moto G, sau poate chiar alt device. &nbsp;...

Se pare că Motorola testează un nou smartphone în aceste zile, un model midrange, dacă ne luăm după scăparea din benchmarkul GeekBench, care tocmai a apărut pe web. Telefonul ar putea fi noul Moto E sau Moto G, sau poate chiar alt device.

El a fost descoperit cu procesorul Snapdragon 410 la bord, un CPU quad core Cortex A53 64 bit, care poate atinge o frecvență de până la 1.4 GHz. în acest caz, el atinge doar 1.19 GHz și dotările includ și 1 GB RAM, iar ca OS avem Android 4.4.4. Deocamdată aici se oprește lista de informații despre acest model și nu avem nici măcar un nume de cod pentru handset, dar scorurile atinse în benchmark nu arată rău.

De vreme ce Motorola a prezentat relativ recent un Moto G de generație nouă, e posibil să vedem un nou Moto E în curând. Ne așteptam că următoarele săptămâni să ne aducă mai multe informații, iar produsul ar putea debuta în ianuarie în SUA, cu ocazia showului tech CES 2015. Ma astept la o camera de 5 sau 8 MP la bord, 8 GB stocare si un ecran de 4.5 inch HD sau qHD incorporat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×