Telefonul modular Project Ara de la Google va primi și un modul care detectează nivelul de oxigen din sânge

1.493 ori
<b>Telefonul modular Project Ara de la Google va primi și un modul care detectează nivelul de oxigen din sânge</b>Ne apropiem rapid de luna ianuarie, în care vom vedea câteva conferințe legate de telefonul modular Project Ara de la Google și e posibil ca acest device să sosească în sfârșit la nivel comercial. între timp am descoperit un nou modul interesant...

Ne apropiem rapid de luna ianuarie, în care vom vedea câteva conferințe legate de telefonul modular Project Ara de la Google și e posibil ca acest device să sosească în sfârșit la nivel comercial. între timp am descoperit un nou modul interesant al handsetului.

în cadrul conferinței Engadget Engage, șeful Project Ara, Paul Eremenko a discutat despre diferite proiecte de module asociate acestui terminal. Oficialul avea la el și un prototip de telefon Ara, căruia i s-a atașat un modul pătrat în zona superioară, folosit pentru a măsura nivelul de oxigen din sânge. Aceasta este doar una dintre aplicațiile medicale ale lui Ara, Eremenko fiind convins că handsetul poate fi un hub pentru funcțiile legate de sănătatea utilizatorului.

Telefonul modular Project Ara de la Google va primi și un modul care detectează nivelul de oxigen din sânge

Nu pot spune că sunt surprins de această funcție, de vreme ce și Galaxy Note 4 are una similară. în plus, dacă terminalele iOS pot afisa informații despre sănătatea utilizatorului în zona Health, de ce nu ar face-o și modelele Android? Următorul pas ar fi măsurarea tensiunii arteriale sau implicarea unor companii din domeniul medical, care să creeze propriile module. Să vedem dacă Apple sau Ara va da tonul inovațiilor medicale pe mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×