Nokia 9 (TA-1004) apare listat în AnTuTu; se confirmă prezența chipset-ului Snapdragon 835 și aflăm despre o certificare primită pe plan european

2.536 ori
<b>Nokia 9 (TA-1004) apare listat în AnTuTu; se confirmă prezența chipset-ului Snapdragon 835 și aflăm despre o certificare primită pe plan european</b>Este momentul pentru o nouă scăpare marca Nokia 9, zi în care smartphone-ul high-end al companiei finlandeze își face apariția în testul benchmark AnTuTu. Se confirmă aici prezența procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 835, a unei camere foto de

Iată că luna iunie vine și cu o serie de leak-uri pentru Nokia 9, un terminal flagship care astăzi apare listat în benchmark-ul AnTuTu. Aflăm astfel câteva dintre dotările sale hardware și faptul că telefonul tocmai ce a primit certificarea din partea Europe Accreditation Union, fiind menționat aici atât în varianta single-SIM cunoscută sub numele de cod TA-1004, dar și în varianta dual-SIM numită TA-1012.

Nokia 9

Cât despre listarea din AnTuTu, aceasta ne aduce la cunoștiință faptul că telefonul vine procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, cu soluție grafică Adreno 540 și cu 4 GB memorie RAM + 64 GB spațiu de stocare flash. Ecranul are o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli și tot de aici aflăm că smartphone-ul va pune la bătaie o cameră foto duală compusă din doi senzori de 13 megapixeli.

Nokia 9 AnTuTu

Android 7.1.1 Nougat rulează din fabrică pe această variantă TA-1004 și vom primi o interfață aproape stock. Vă amintim și faptul că nu este prima dată când Nokia 9 își face apariția în benchmark-uri, anterior el fiind zărit și în Geekbench cu numele HMD Global TA-1004 și cu 4 GB RAM la bord.

Am avut parte și de o listare mai inedită ce indica prezența a 8 GB RAM, dar produsul era menționat drept "Unknown Heart" fără un indiciu concret că ar fi vorba despre un model Nokia.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×