Un nou telefon cu Android 4.0 Își face apariția pe web, vine cu design de Incredible S

1.695 ori
<b>Un nou telefon cu Android 4.0 Își face apariția pe web, vine cu design de Incredible S</b>Un telefon HTC care pare urmașul lui Incredible S și-a făcut astăzi apariția pe web, rulând Android 4.0 și fiind dotat cu LTE și un procesor dual core de 1.2 GHz. Acest nou-venit folosește un display AMOLED, se pare și adoptă un design ce...

Un telefon HTC care pare urmașul lui Incredible S și-a făcut astăzi apariția pe web, rulând Android 4.0 și fiind dotat cu LTE și un procesor dual core de 1.2 GHz. Acest nou-venit folosește un display AMOLED, se pare și adoptă un design ce amintește foarte mult de HTC Incredible S, mai ales în partea din spate.

Cei de la Phone Arena speculează că acesta ar fi HTC Droid Incredible 3, având în vedere asemanarea ca design cu primul și al doilea Incredible. Ne așteptăm aici și la conectivitate HSPA+, adică 4G pentru americani, în unele rețele. Dotările acestui device includ și o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală VGA, 1 GB RAM și un slot pentru carduri microSD. Android 4.0 este însoțit aici de HTC Sense 4.0 și avem la dispoziție și 4 butoane hardware dedicate, oricât de bizar ar putea acest lucru pe un handset cu ICS la bord.

Evident, acesta poate fi doar un prototip care va suferi modificări până la momentul lansării și mă aștept aici la un anunț în cadrul Mobile World Congress, la finalul acestei luni. Având totuși în vedere că acesta este un model Incredible, destinat mai degrabă Statelor Unite, e posibil fie să îl vedem rebranduit, fie limitându-se la un debut în State și sărind peste MWC 2012. La urma urmei nici HTC Rezound nu a ajuns în Europa.

HTC cu Android 4.0 Incredible S

HTC cu Android 4.0 Incredible S

HTC cu Android 4.0 Incredible S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×