Un nou telefon fashion LG

Autor:  | Publicat în:  LG 2.537 ori
<b>Un nou telefon fashion LG</b>LG tocmai a dezvaluit existenta terminalului KF510, un telefon "fashion" de nivel mediu, care va fi disponibil pe piata din luna martie a acestui an. Acest slider atractiv va fi anuntat oficial saptamana viitoare, in cadrul Mobile World Congress, la...

LG tocmai a dezvaluit existenta terminalului KF510, un telefon "fashion" de nivel mediu, care va fi disponibil pe piata din luna martie a acestui an.

Acest slider atractiv va fi anuntat oficial saptamana viitoare, in cadrul Mobile World Congress, la Barcelona, dar o serie de detalii sunt disponibile inca de acum. Cu o grosime de doar 10.9mm, un cadru metalic si "iluminare touch interactiva", LG tinteste prin intermediul acestui terminal consumatorii care tin la imaginea lor. Panoul de sub display include o serie de taste sensibile la caldura, care indeplinesc o gama variata de functii, inclusiv navigarea prin interfata handsetului si controlul media.

Ca si noul ROKR al celor de la Motorola, KF510 ilumineaza o serie de butoane in functie de aplicatia folosita, prin intermediul sistemului Touch Lighting. Pretul de pornire pentru noul telefon este de 330 de dolari, dar este foarte posibil ca noul LG sa fie disponibil la un pret de doar 99 de dolari plus un abonament care o sa faca acest handset preferatul tuturor liceenilor americani.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×