Samsung G810 cu platforma S60 va fi anuntat la Mobile World Congress

1.944 ori
<b>Samsung G810 cu platforma S60 va fi anuntat la Mobile World Congress</b>Conform celor de la Mobil.cz, saptamana viitoare, la Mobile World Congress, din Barcelona, Samsung va anunta telefonul G810, un nou terminal care foloseste platforma S60. Specificatiile lui G810 sunt inca zvonuri, dar printre ele se numara dimensiuni de...

Conform celor de la Mobil.cz, saptamana viitoare, la Mobile World Congress, din Barcelona, Samsung va anunta telefonul G810, un nou terminal care foloseste platforma S60.

Specificatiile lui G810 sunt inca zvonuri, dar printre ele se numara dimensiuni de 104 x 52 x 18mm, un display QVGA cu diagonala de 2.6 inch si o camera de 5 megapixeli cu zoom optic de 3x. De asemenea acest succesor al lui G800 este dotat cu GPS, 150MB de memorie interna plus slot pentru carduri microSD si suport GSM si UMTS (plus HSDPA). Lista de specificatii se incheie cu Bluetooth 2.0, USB si WiFi, toate aceste feature-uri sugerand faptul ca terminalul va concura cu telefoanele high end ale celor de la Nokia, cum ar fi N95.

G810 este doar unul dintre concurentii anuntati pentru N95, prezenti in cadrul fostului 3GSM, actualul Mobile World Congress.  Evident, detaliile despre acest terminal trebuie tratate ca zvonurile care sunt, cu precautie, cel putin pana in momentul lansarii oficiale a handsetului. Printre feature-urile lui G800 pe care am dori sa le vedem si la succesorul sau se numara auto focusul camerei, blitzul xenon, tehnologia de fixare a imaginii, recunoasterea faciala si modul macro. Se pare ca G810 este si unul dintre telefoanele olimpice ale celor de la Samsung, asociate cu brandul Olimpiadei de la Beijing din acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×