Un nou telefon HTC, S740 soseste cu 2 tastaturi

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.745 ori
<b>Un nou telefon HTC, S740 soseste cu 2 tastaturi</b>Daca v-ati dorit un HTC Touch Pro imbunatatit, dupa ce chiar acesta reprezenta un upgrade al lui Touch Diamond, atunci veti adora modelul HTC S740, proaspat anuntat de producator. &nbsp; Practic, acest handset este o reconditionare si un upgrade al mai...

Daca v-ati dorit un HTC Touch Pro imbunatatit, dupa ce chiar acesta reprezenta un upgrade al lui Touch Diamond, atunci veti adora modelul HTC S740, proaspat anuntat de producator.

Practic, acest handset este o reconditionare si un upgrade al mai vechiului S710, dar conceptul ramane acelasi: Windows Mobile Standard pe un terminal candybar. Si nu orice termina, ci unul dotat cu tastatura glisanta QWERTY si keypad numeric, dar trebuie mentionat faptul ca S740 imprumuta din designul lui Touch Diamond si Touch Pro, pentru a obtine un look mai modern.

Lista de specificatii a suferit de asemenea schimbari, fie ca vorbim despre conectivitatea HSDPA (7.2 Mbps) in benzi de 900 si 2100 MHz, care scoate nord-americanii din joc, quadband EDGE sau camera de 3.2 megapixeli. Aceasta din urma soseste cu focus fix, iar printre dotarile lui S740 se numara si WiFi, GPS si un display QVGA de 2.4 inchi. Telefonul va sosi in Europa in luna septembrie, o veste buna daca ati amanat cumpararea unui iPhone 3G si ati pus bani deoparte.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×