iPhone 3G, in teste la Mobilissimo - functia video (YouTube)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.637 ori
<b>iPhone 3G, in teste la Mobilissimo - functia video (YouTube)</b>Va mai amintiti lansarea timisoareana a lui iPhone 3G si interviurile noastre? Ei bine, avem un iPhone 3G in teste si putem viziona acel clip video chiar pe acest handset. Cum se vede YouTube pe noul iPhone? Iata: Pregatim o recenzie completa a...

Va mai amintiti lansarea timisoareana a lui iPhone 3G si interviurile noastre? Ei bine, avem un iPhone 3G in teste si putem viziona acel clip video chiar pe acest handset. Cum se vede YouTube pe noul iPhone? Iata:

Pregatim o recenzie completa a handsetului, in care vom darama mitul lui iPhone 3G, desi tot ce va putem spune deocamdata este ca telefonul este mai rapid, mai placut la atingere si ofera o experienta placuta utilizatorului. Daca facem abstractie de pret, el devine un handset ideal pentru un tanar cu prea multi bani de cheltuit.

Interfata sa se comporta OK si vom incepe in curand sa testam si performantele conexiunii 3G si ale GPS-ului, unele dintre cele mai criticate functii ale noului iPhone. Ramaneti pe Mobilissimo.ro, pentru o recenzie video completata a celui mai asteptat telefon al verii!

Lansarea iPhone 3G de la Timisoara, prezentat pe un iPhone 3G din Timisoara:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×