Un nou telefon LG misterios a primit certificarea WiFi Alliance; Să fie LG G4?

Autor:  | Publicat în:  LG 716 ori
<b>Un nou telefon LG misterios a primit certificarea WiFi Alliance; Să fie LG G4?</b>Dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri, atunci LG G4 ar putea să nu sosească la MWC 2015, deși această posibilitate nu e chiar exclusă total. între timp, un misterios telefon LG care ar putea fi chiar G4 a primit certificarea de la WiFi Alliance....

Dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri, atunci LG G4 ar putea să nu sosească la MWC 2015, deși această posibilitate nu e chiar exclusă total. între timp, un misterios telefon LG care ar putea fi chiar G4 a primit certificarea de la WiFi Alliance.

LG G4 și-a făcut apariția în ianuarie pe web sub numele de cod LG-H810, aparent aceea fiind versiunea AT&T a telefonului. Ei bine, un nume de cod foarte apropiat, LG-H811 tocmai a fost certificat de autoritatea WiFi, ducându-ne cu gândul la telefonul flagship al sud coreenilor. Evident, o certificare de genul nu dezvăluie mare lucru despre handset, poate în afară de faptul că rulează Android "L", sau mai bine zis Lollipop.

Ultimele zvonuri despre acest model indica sosirea cu un display 3K, procesor Snapdragon 810, o cameră de 16 megapixeli și 3 sau 4 GB RAM. Există și posibilitatea unei diagonale de 5.5 inch ca și a predecesorului, dar am văzut și scăpări care confirmă un ecran cu diagonală mai mică. Voi ce așteptări aveți de la G4?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×