ROM-ul OxygenOS pregătit de către OnePlus se afișează În primele imagini

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 924 ori
<b>ROM-ul OxygenOS pregătit de către OnePlus se afișează În primele imagini</b>După ce ieri puteam arunca o privire scurtă asupra unui presupus clip de boot ce se va regăsi pe ROM-ul Oxygen OS ce este pregătit de către OnePlus, acum ni se ivesc în cale și o serie de imagini care prezintă interfața grafică pe care o vom...

După ce ieri puteam arunca o privire scurtă asupra unui presupus clip de boot ce se va regăsi pe ROM-ul Oxygen OS ce este pregătit de către OnePlus, acum ni se ivesc în cale și o serie de imagini care prezintă interfața grafică pe care o vom întâlni în curând pe telefonul producătorului chinez.

Așa cum era de așteptat, elementele grafice din OxygenOS vor adopta un look simplist și foarte curat, detaliu preferat de majoritatea utilizatorilor Android pentru o experiență de navigare mult mai plăcută. Totodată, este foarte interesantă și modalitatea de afișare a aplicațiilor în funcție de categorie.

Deși cei de la OnePlus nu au oferit o dată oficială de lansare pentru OxygenOS, tindem să credem că debutul său nu va mai întârzia mult. Rămâne de văzut și ce alte informații vom primi în următoarele luni despre succesorul lui OnePlus One, device care ar putea fi lansat în toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×