Un nou telefon misterios HTC apare, cu o nouă abordare de design pentru difuzoarele BoomSound

Autor:  | Publicat în:  HTC 765 ori
<b>Un nou telefon misterios HTC apare, cu o nouă abordare de design pentru difuzoarele BoomSound</b>Bănuiam că evenimentul HTC de la MWC 2015 nu ne va aduce doar telefonul HTC One M9, ci și un HTC One M9 Plus și eventual un model midrange. Azi apare o imagine cu un misterios telefon HTC, care ar putea să fie nou în această ecuație. &nbsp; El...

Bănuiam că evenimentul HTC de la MWC 2015 nu ne va aduce doar telefonul HTC One M9, ci și un HTC One M9 Plus și eventual un model midrange. Azi apare o imagine cu un misterios telefon HTC, care ar putea să fie nou în această ecuație.

El provine de la @upleaks, faimosul leakster care a preluat sceptrul de la @evleaks. Din păcate nu avem prea multe informații despre handset și nici măcar imaginea nu dezvăluie prea multe. Tot ce vedem este un difuzor BoomSound plasat în zona superioară a ecranului, cu o nouă abordare de design, una ce dispune pe diagonală decupajele pentru difuzor.

Seria One includea o grilă dreptunghiulară pentru difuzor, în vreme ce modelele Desire optau pentru deschideri circulare. HTC One M9 ar include difuzoare și mai discrete, cu forma unor mici decupaje in linie dreapta, dacă ne luăm după randari și scăpări. Readucem în discuție aici un zvon puțin cam neglijat de presă și anume faptul că HTC ar putea colabora cu firma Bose pentru a implementa o nouă generație de difuzoare pe terminale viitoare.

HTC ar urma să lanseze 8 telefoane în acest an, iar acesta se anunță a fi unul midrange, cu carcasa din plastic colorat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×