Valoarea totală a acțiunilor Apple pe piață depășește suma Înregistrată de Google și Microsoft laolaltă

Autor:  | Publicat în:  Apple 605 ori
<b>Valoarea totală a acțiunilor Apple pe piață depășește suma Înregistrată de Google și Microsoft laolaltă</b>Deși Steve Jobs nu ar fi agreat deloc noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, acestea sosind cu display-uri de peste 4 inch, iată că tactica adoptată de către gigantul din Cupertino dă roade, acest lucru fiind reprezentat atât de către...

Deși Steve Jobs nu ar fi agreat deloc noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, acestea sosind cu display-uri de peste 4 inch, iată că tactica adoptată de către gigantul din Cupertino dă roade, acest lucru fiind reprezentat atât de către vânzările în milioane de exemplare a device-urilor în cauză, cât și prin creșterea acțiunilor pe piață.

Aflăm că în cursul zilei de ieri, valoarea unei acțiuni Apple la bursă a atins un nou record de 124.88$ per unitate, această valoare dezvăluind o capitalizare de piață a companiei de 716.7 miliarde de dolari. Totodată, cifra înregistrată o face din nou pe Apple cea mai valoroasă companie din America.

Pe lângă noul prag atins, Apple a reușit ca în același timp să obțină o valorificare a acțiunilor mai mare decât cea înregistrată de către Google și Microsoft la un loc, aceste companii obținând o capitalizare de piață de 365.46 miliarde dolari, respectiv 349.89 miliarde dolari. Rămâne de văzut când Apple va trece și de următorul prag, cel de 1 bilion de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×