Valoarea totală a acțiunilor Apple pe piață depășește suma Înregistrată de Google și Microsoft laolaltă

708 ori
<b>Valoarea totală a acțiunilor Apple pe piață depășește suma Înregistrată de Google și Microsoft laolaltă</b>Deși Steve Jobs nu ar fi agreat deloc noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, acestea sosind cu display-uri de peste 4 inch, iată că tactica adoptată de către gigantul din Cupertino dă roade, acest lucru fiind reprezentat atât de către...

Deși Steve Jobs nu ar fi agreat deloc noile smartphone-uri iPhone 6 și iPhone 6 Plus, acestea sosind cu display-uri de peste 4 inch, iată că tactica adoptată de către gigantul din Cupertino dă roade, acest lucru fiind reprezentat atât de către vânzările în milioane de exemplare a device-urilor în cauză, cât și prin creșterea acțiunilor pe piață.

Aflăm că în cursul zilei de ieri, valoarea unei acțiuni Apple la bursă a atins un nou record de 124.88$ per unitate, această valoare dezvăluind o capitalizare de piață a companiei de 716.7 miliarde de dolari. Totodată, cifra înregistrată o face din nou pe Apple cea mai valoroasă companie din America.

Pe lângă noul prag atins, Apple a reușit ca în același timp să obțină o valorificare a acțiunilor mai mare decât cea înregistrată de către Google și Microsoft la un loc, aceste companii obținând o capitalizare de piață de 365.46 miliarde dolari, respectiv 349.89 miliarde dolari. Rămâne de văzut când Apple va trece și de următorul prag, cel de 1 bilion de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×