Concurs cu un Nokia Lumia 800 gratuit pe pagina de Facebook Nokia!

2.072 ori
<b>Concurs cu un Nokia Lumia 800 gratuit pe pagina de Facebook Nokia!</b>Dacă va face cu ochiul primul telefon Windows Phone de la Nokia, Lumia 800 aflați că puteți să câștigați unul urmărind numărătoarea inversă de pe pagina de Facebook a companiei finlandeze. A mai existat o competiție având ca premiu același...

Dacă va face cu ochiul primul telefon Windows Phone de la Nokia, Lumia 800 aflați că puteți să câștigați unul urmărind numărătoarea inversă de pe pagina de Facebook a companiei finlandeze. A mai existat o competiție având ca premiu același telefon, dar Nokia s-a gândit să mai ofere o șansă participanților.

Peste câteva ore vom afla ce se ascunde în spatele tile-urilor colorate și poate că va fi o provocare, un concurs sau o ghicitoare... și toate cu scopul de a oferi unui norocos un Nokia Lumia 800. și fiindcă tot vorbim de noroc, concursuri și tombole se poate câștiga un Nokia N9 și astăzi la Orange Concept Store, începând cu ora 19:00.

Nokia N9 gratuit - Orange, Nokia

Găsiți în magazinul de pe Calea Victoriei telefonul cu MeeGo pentru hands-on și va exista și o tombolă în urma căreia vă fi acordat un N9 ca premiu. Dacă ați avea de ales între un N9 gratuit și un Nokia Lumia 800 gratuit, ce ați alege? La urma urmei arata la fel, dar unul rulează MeeGo, iar celălalt Windows Phone Mango.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×