BlackBerry Torch 9800, rival pentru iPhone 4 sau model de smartphone cu lag? (Video)

1.904 ori
<b>BlackBerry Torch 9800, rival pentru iPhone 4 sau model de smartphone cu lag? (Video)</b>Cei de la Mashable au facut o analiza scurta noului model BlackBerry, Torch 9800. Acesta reprezinta o premiera din 2 motive: este primul handset bazat pe BlackBerry OS 6.0 si primul model produs de RIM care vine atat cu ecran touch, cat si cu tastatura...

Cei de la Mashable au facut o analiza scurta noului model BlackBerry, Torch 9800. Acesta reprezinta o premiera din 2 motive: este primul handset bazat pe BlackBerry OS 6.0 si primul model produs de RIM care vine atat cu ecran touch, cat si cu tastatura glisanta QWERTY. Iata si analiza despre care va vorbeam:

Observam din start unul dintre atuurile telefonului - noul Inbox, care include si functii de social networking si va permite sa raspundeti contactelor de pe Twitter si Facebook, dar si mailurilor si SMS-urilor. Tastatura virtuala de pe noul BlackBerry arata foarte bine, iar scrollingul in meniuri este destul de OK, dar uneori sufera de putin lag.

Magazinul de aplicatii BlackBerry App World este foarte usor de utilizat, oferind detalii despre softurile pe care le puteti descarca, iar numarul acestora este in crestere, desi nu se poate pune inca problema de a rivaliza cu Apple App Store sau Android Market. Pe BlackBerry Torch puteti folosi si trackpad-ul pentru navigarea in meniuri, nu doar touchscreen-ul, iar clipul de mai sus se opreste un moment si asupra browserului web, bazat pe o noua versiune de WebKit.

Dupa cum mentioneaza si editorul Mashable, terminalul este unul cu potential, dar ceea ce il trage in jos este lag-ul, probabil cauzat de faptul ca Torch foloseste un procesor de doar 624 MHz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×