Un nou telefon Samsung cu Windows Phone 8 primește certificarea Bluetooth: GT-I8675 Cronus

1.111 ori
<b>Un nou telefon Samsung cu Windows Phone 8 primește certificarea Bluetooth: GT-I8675 Cronus</b>Cu câteva luni în urmă un terminal Windows Phone 8 cu numele de cod Cronus a ajuns pe web prin intermediul unor aplicații Samsung, care confirmau existenta terminalului, iar până azi nu am mai auzit nimic despre acest device. &nbsp; Iată-l acum din...

Cu câteva luni în urmă un terminal Windows Phone 8 cu numele de cod Cronus a ajuns pe web prin intermediul unor aplicații Samsung, care confirmau existenta terminalului, iar până azi nu am mai auzit nimic despre acest device.

Iată-l acum din nou, cu numele de cod GT-I8675, apărând în lista de handseturi ce au primit certificare Bluetooth. Cronus rulează Windows Phone 8, urmează să fie lansat la IFA 2013 în Berlin și va veni cu un ecran cu rezoluție 720p, procesor Snapdragon S4 Plus MSM8930 și conectivitate LTE, WCDMA și GSM.

Samsung GT-I8675 Cronus

Handsetul suporta Bluetooth 3.0 și din păcate aici se opresc scăpările legate de nou venit. Nu avem informații despre diagonală sa, cantitatea de RAM, camera sau baterie, dar mă aștept să le vedem pe toate în maxim 2 săptămâni, mai ales că mai toate terminalele noi Samsung ajung pe web prin scăpări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×