Produse evoMAG.ro

Un nou telefon Windows Phone 7, Asus E600, acum cu imagini și clip hands-on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.007 ori
<b>Un nou telefon Windows Phone 7, Asus E600, acum cu imagini și clip hands-on (Video)</b>A venit momentul unui nou terminal Windows Phone 7, după ce din octombrie până acum ne-am mulțumit cu cele 9 modele anunțate inițial de Microsoft și partenerii săi. Este vorba despre Asus E600, handsetul WP7 din imaginile de mai jos și din clipul...

A venit momentul unui nou terminal Windows Phone 7, după ce din octombrie până acum ne-am mulțumit cu cele 9 modele anunțate inițial de Microsoft și partenerii săi. Este vorba despre Asus E600, handsetul WP7 din imaginile de mai jos și din clipul hands-on de la finalul articolului.

Se pare că acest model va fi anunțat în curând, deși Asus nu a oferit încă vreo confirmare a existenței sale. E600 va sosi cu o parte frontală din aluminiu și o carcasă-spate din plastic, iar dotările sale vor include o ieșire video și un port USB, plus o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură video.

Asus E600

Spre deosebire de HTC HD7, de exemplu, butoanele de sub ecranul acestui nou-venit vor fi fizice și nu touch. Specificațiile lui Asus E600 ar mai trebui să includă și un display TFT touch de 4 inch, cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli și o baterie Li-ion de 1300 mAh, dar și conectivitate Bluetooth, GPRS și EDGE.

Așteptăm acum și un anunț oficial de la Asus, asta dacă nu se plănuiește o lansare la MWC...

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×