Un nou telefon Windows Phone 7, Asus E600, acum cu imagini și clip hands-on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 2.181 ori
<b>Un nou telefon Windows Phone 7, Asus E600, acum cu imagini și clip hands-on (Video)</b>A venit momentul unui nou terminal Windows Phone 7, după ce din octombrie până acum ne-am mulțumit cu cele 9 modele anunțate inițial de Microsoft și partenerii săi. Este vorba despre Asus E600, handsetul WP7 din imaginile de mai jos și din clipul...

A venit momentul unui nou terminal Windows Phone 7, după ce din octombrie până acum ne-am mulțumit cu cele 9 modele anunțate inițial de Microsoft și partenerii săi. Este vorba despre Asus E600, handsetul WP7 din imaginile de mai jos și din clipul hands-on de la finalul articolului.

Se pare că acest model va fi anunțat în curând, deși Asus nu a oferit încă vreo confirmare a existenței sale. E600 va sosi cu o parte frontală din aluminiu și o carcasă-spate din plastic, iar dotările sale vor include o ieșire video și un port USB, plus o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură video.

Asus E600

Spre deosebire de HTC HD7, de exemplu, butoanele de sub ecranul acestui nou-venit vor fi fizice și nu touch. Specificațiile lui Asus E600 ar mai trebui să includă și un display TFT touch de 4 inch, cu o rezoluție de 480 x 800 pixeli și o baterie Li-ion de 1300 mAh, dar și conectivitate Bluetooth, GPRS și EDGE.

Așteptăm acum și un anunț oficial de la Asus, asta dacă nu se plănuiește o lansare la MWC...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×