HTC S740 in actiune (video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.100 ori
<b>HTC S740 in actiune (video)</b>Cel mai nou terminal mobil anuntat de HTC, S740 isi face aparitia intr-o analiza a britanicilor de la Clove. Acestia arunca o privire in special asupra exteriorului acestui urmas al lui HTC S730 si constata urmatoarele lucruri: S740 pastreaza formatul...

Cel mai nou terminal mobil anuntat de HTC, S740 isi face aparitia intr-o analiza a britanicilor de la Clove. Acestia arunca o privire in special asupra exteriorului acestui urmas al lui HTC S730 si constata urmatoarele lucruri:

S740 pastreaza formatul impus de HTC Touch Diamond si Touch Pro, dar soseste cu o tastatura QWERTY plus un keypad normal, ca si modelul Touch Pro. Telefonul este dotat cu Windows Mobile 6.1, port USB, o camera de 2.2 megapixeli, display de 2.4 inchi, 256 MB RAM, conectivitate 3G, GPS, Bluetooth, WiFi si un slot pentru carduri microSD "ascuns" sub clapeta glisanta impreuna cu locasul pentru SIM.

Tastatura QWERTY este mai mare decat cea a predecesorilor acestui HTC, iar carcasa sa slim confera un look mai user friendly terminalului. Clapeta glisanta se inchide cu usurinta, iar la capitolul design a fost pastrata partea din spate cu forme romboidale, devenita faimoasa de la Touch Diamond incoace. Interfata este aceeasi TouchFLO 3D, iar clipul video se ocupa prea putin de interiorul handsetului, spre deosebire de exterior, dar putem admira o lista de aplicatii standard si imagini de o calitate deosebita.

Va invitam sa va inregistrati pe HTC Club, primul forum romanesc dedicat fanilor HTC!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×