LG G6 primeşte 40.000 de precomenzi în 4 zile în Coreea de Sud, vine cu oferte speciale

1.272 ori
<b>LG G6 primeşte 40.000 de precomenzi în 4 zile în Coreea de Sud, vine cu oferte speciale</b>Pe piața din Coreea de Sud, cei de la LG au dat deja startul precomenzilor pentru noul flagship G6, terminal ce în 4 zile a primit 40.000 de precomenzi. Alături de telefon, cumpărătorii vor primi și accesorii cadou precum

LG G6 a stârnit un interes deosebit în rândul publicului din ţara sa de baştină. Acolo e deja disponibil la precomanda şi a strâns 40.000 de precomenzi în doar 4 zile, depăşind predicţiile iniţiale. Evident sunt şi oferte speciale la pachet care au încurajat publicul să facă achiziţia.

LG G6

Telefonul a fost anunţat la MWC 2017 cu o săptămână în urmă şi se remarcă prin ecranul 18:9 cu colţuri curbate şi suport HDR. Livrările încep pe 10 martie în Coreea de Sud, deci fanii mai au de aşteptat câteva zile doar. Între timp LG oferă posibilitatea de a testa noul său flagship la 3000 de magazine răspândite pe teritoriul ţării. Cei care au făcut precomandă printre primii primesc beneficii în valoare de 390 de dolari.

Printre ele se numără un an de garanţie pentru daune aduse ecranului, o husă originală şi accesorii la alegere. E vorba despre headset-ul Bluetooth LG TonePlus sau tastatura Raleigh Keyboard 2. Chiar şi o cafetieră Nescafe e pe lista de bonusuri. Rămâne de văzut dacă precomenzile şi entuziasmul din prima fază va fi susţinut şi la nivel global, acolo unde LG are o strategie păguboasă, de a omite anumite dotări pe anumite piețe. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×