Un oficial Motorola ne spune de ce au eșuat telefoanele modulare Google Project Ara, dar și LG G5

3.219 ori
<b>Un oficial Motorola ne spune de ce au eșuat telefoanele modulare Google Project Ara, dar și LG G5</b>Direct din partea unui oficial Motorola pe numele său Stephen McDonnell, aflăm ce nu a mers bine în cazul telefoanelor Google Project Ara și LG G5. Acesta declară faptul că cei de la Google nu s-au gândit deloc la consumator, punând în plan central

Ultimul an ne-a adus două reci şi una caldă în zona modularităţii telefoanelor mobile, cu Project Ara părând a fi anulat şi LG G5 nereuşind să spargă gheaţa mainstream-ului, dar şi cu Moto Z oferind un format viabil. De aceea Motorola este cea mai în măsură să ne zică ce nu a mers bine la Project Ara.

Stephen McDonnell, Senior Manager pentru ecosistemul Moto Mods a luat cuvântul recent şi a discutat despre Project Ara. El consideră că Google nu s-a gândit deloc la consumator şi că se dorea doar schimbarea de specificaţii după pofta inimii, dar ce rămânea neschimbată era experiența consumatorului. Apărea astfel riscul plictiselii de acelaşi device, dar cu hardware mai bun după aplicarea unui modul.

De remarcat că Project Ara pornise la drum sub aripa Motorola, pe vremea când firma era deţinută de Google şi înainte să fie vândută către Lenovo. Revenind la Stephen, el a afirmat şi că dezvoltatorii erau încântaţi de Ara, dar consumatorii şi testerii nu prea. El afirmă că şi abordarea LG G5 a fost greşită pentru că utilizatorul trebuia practic să închidă telefonul de fiecare dată când ataşa un modul.

Motorola a rezolvat toate aceste probleme cu Moto Mods şi nu putem decât să fim de acord cu afirmaţiile oficialului, mai ales că am testat modulele recent şi sunt foarte intuitiv de ataşat/detaşat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×