Un posibil Huawei P20 primeşte certificarea TENAA, aduce cu versiunea Lite certificată deja de către FCC

1.099 ori
<b>Un posibil Huawei P20 primeşte certificarea TENAA, aduce cu versiunea Lite certificată deja de către FCC</b>În acest weekend cap de afiş este MWC 2018, dar asta nu împiedica scăpările unor terminale care vor sosi separat de conferinţa din Barcelona. Spre exemplu Huawei P20 e iar vedeta printr-un leak, cel pe care îl vedeţi mai jos. Handsetul a fost certificat..

În acest weekend cap de afiş este MWC 2018, dar asta nu împiedica scăpările unor terminale care vor sosi separat de conferinţa din Barcelona. Spre exemplu Huawei P20 e iar vedeta printr-un leak, cel pe care îl vedeţi mai jos. Handsetul a fost certificat de către TENAA şi aduce mai mult cu versiunea Lite certificată de FCC.

Pentru început simplul fapt că are camera duala în spate şi nu cea tripla care tot apărea în zvonuri ne pune pe gânduri. Acest presupus P20 a apărut la TENAA sub numele de cod EML-TL00 şi EML-AL00. Acel "EML" vine de la numele de cod "Emily" asociat telefonului. Nou venitul apare pe o nuanţă deschisă de albastru şi are un ecran cu muchii foarte înguste, iar sub el se afla butonul Home cu scanner de amprente integrat.

Huawei P20

Nu remarc vreun decupaj pentru scanare facială sau vreun "breton" aici, iar telefonul vine cu branding Leica şi o ramă metalică. În dreapta se află butonul Power şi cele de volum, iar în stânga SIM tray-ul. A se remarca diferenţele faţă de P20-ul apărut cu 2 zile în urmă, care avea o cameră duală orientată orizontal în spate, o zonă touch cu puncte în loc de buton de volum şi scanner de amprente integrat în ecran.

Cu atât de multe scăpări de variante de P20 în ultima vreme, nici nu ştim ce să mai credem. O teorie este că Huawei a produs multiple prototipuri, care au fost trimise spre testare şi feedback, pentru a se hotăra apoi asupra unui design unitar pentru gama P20. Sau ceea ce vedem aici este de fapt un model Honor viitor...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×