Un presupus LG G7 (Neo) scapă în culisele MWC 2018, cu procesor Snapdragon 845, ecran OLED 19.5:9

2.225 ori
<b>Un presupus LG G7 (Neo) scapă în culisele MWC 2018, cu procesor Snapdragon 845, ecran OLED 19.5:9</b>Uneori se întâmplă să apară şi telefoane nelansate încă în culisele unei conferinţe ca MWC sau CES, ce e drept foarte rar. Aparent aşa ceva s-a petrecut şi la MWC 2018, unde un presupus LG G7 (Neo) a apărut, cu funcţii plauzibile de generaţie nouă.

Uneori se întâmplă să apară şi telefoane nelansate încă în culisele unei conferinţe ca MWC sau CES, ce e drept foarte rar. Aparent aşa ceva s-a petrecut şi la MWC 2018, unde un presupus LG G7 (Neo) a apărut, cu funcţii plauzibile de generaţie nouă.

Fie că îl numim Judy sau LG G7, un lucru e sigur: flagshi-ul nu a fost gata la timp pentru MWC, fiind trimis înapoi în faza de proiectare, pentru că rezultatul muncii inginerilor şi designerilor nu mulţumea. Aparent un alt prototip ar fi fost pregătit, unul cu ecran OLED 19.5:9, procesor Snapdragon 845 şi decupaj în stil iPhone X şi ZenFone 5.

Un presupus LG G7 (Neo) scapă în culisele MWC 2018, cu procesor Snapdragon 845, ecran OLED 19.5:9

Terminalul include un ecran de 6 inch cu rezoluţie de 3120 x 1440 pixeli, 4 GB sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare, plus o cameră duala în spate, cu senzori de 16 MP. Cea principală are deschidere F/1.6 şi cea secundară vine cu deschidere F/1.9. În fată avem o cameră de 8 MP, iar la interior se afla o baterie de 3000 mAh. Scannerul de amprente rămâne în spate, iar camera duală e orientată vertical.

Telefonul are şi acustica DTS-X şi un "Boom Box" care adăugă extra bas. A apărut chiar şi un video hands-on cu terminalul, pe care îl privim cu suspiciune maximă, mai ales că avem şi o masă de prezentare cu specificaţii lângă. Posibil să fi fost doar o prezentare pentru insideri şi cineva să fi scăpat porumbelul. Per total un pachet previzibil, poate chiar prototipul cel anulat...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×