Samsung Galaxy S9+ primeşte o recenzie a camerei, de această dată de la un utilizator, cu o sumedenie de mostre (Video)

9.671 ori
<b>Samsung Galaxy S9+ primeşte o recenzie a camerei, de această dată de la un utilizator, cu o sumedenie de mostre (Video)</b>Samsung făcea publice o serie de mostre foto şi video realizate cu Samsung Galaxy S9+ zilele trecute şi da, arătau tare bine. Totuşi avem mai mare încredere într-un utilizator de rând, decât în fotografii oficiale. Aşa că hai să vedem capturile lui Karl C

Samsung făcea publice o serie de mostre foto şi video realizate cu Samsung Galaxy S9+ zilele trecute şi da, arătau tare bine. Totuşi avem mai mare încredere într-un utilizator de rând, decât în fotografii oficiale. Aşa că hai să vedem capturile lui Karl Conrad, care a luat Galaxy S9+ la o tură prin Barcelona.

Avem o colecţie de clipuri video mai jos, integrate într-un adevărat video turistic, care sincer nu cred că ar supăra pe nimeni dacă ar apărea pe Discovery sau National Geographic. Stabilizarea este excelentă, fie că se filmează cu camera frontală sau cea principală. Microfonul şi-a făcut treaba excelent, în ciuda timbrului enervant şi al vocii ţipătoare a lui Karl (nu e vina nimănui, doar Mama Natură).

Karl a şi coborât pe scări filmându-se, cu o stabilizare solidă, fără flicker, fără pierdere de focalizare sau vreun efect neplăcut. Am avut parte chiar şi de un time lapse la minutul 2:55, plus panoramare asupra zonelor estetice din Barcelona, de la Sagrada Familia, la piaţa de peşte locală. Trecând la fotografiile realizate cu S9+ şi publicate pe Flickr, văd un cer care arată perfect, la modul în care sunt reprezentaţi norii, în contrast cu clădirile urbane lucioase.

Noaptea îmi menţin părerea avută şi la mostrele oficiale Samsung şi anume că luminile stradale sunt puţin cam "umflate", dar nu la un nivel grav. Uitaţi-vă totuşi la culorile obţinute in low light şi la luminozitate, aspecte la care S9+ pare să îi dea de furcă şi unui Google Pixel 2 XL, iPhone X sau Galaxy Note 8. Pentru cei care nu vor să se complice cu deschideri, diafragme, stabilizări şi dynamic range, am o singură idee pentru voi: plăcerea de a savura aceste conţinuturi.

Un lucru e sigur: graniţa dintre DSLR şi smartphone tocmai s-a mai micşorat puţin. Aşteptăm cu nerăbdare să punem la treabă Galaxy S9+ în situaţii similare. Știu, culorile puteau fi mai vii, dar vremea cu nori nu a ajutat deloc ziua.

Mulţumim Silviu pentru pont.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×