MWC 2018: ZTE Blade V9 prezentare hands-on - reîncarnarea unui Honor 8/ Honor 9 într-un format nou (Video)

1.090 ori
<b>MWC 2018: ZTE Blade V9 prezentare hands-on - reîncarnarea unui Honor 8/ Honor 9 într-un format nou (Video)</b>Nici ZTE nu a lipsit de la MWC 2018, acolo unde compania a fost prezenta cu telefoanele noi din gama ZTE Blade. Printre ele se numără şi ZTE Blade V9, pe care îl vedeţi analizat pe scurt mai jos, într-o prezentare hands on a colegului Claudiu Sima.

Nici ZTE nu a lipsit de la MWC 2018, acolo unde compania a fost prezenta cu telefoanele noi din gama ZTE Blade. Printre ele se numără şi ZTE Blade V9, pe care îl vedeţi analizat pe scurt mai jos, într-o prezentare hands on a colegului Claudiu Sima.

Prima impresie e că acest telefon are un spate care seamănă extrem de mult cu cel de pe Huawei Honor 8 sau Honor 9, doar că preia lumina şi o distorsionează cum fac oglinzile de la parcurile de distracţii. E vorba despre acelea care te fac mai gras, mai slab, alungit, ştiţi voi, deformează chipuri de om. Camera duală din spate iese puţin în relief şi are un soi de mini inele în jurul fiecărui senzor. Aceasta include un senzor de 16 MP principal şi unul secundar de 5 MP.

ZTE se laudă cu un design în 8 straturi pentru zona din spate, un adevărat spectacol vizual şi asta în multiple variante de culoare. Culmea e că nu atrage extrem de multe amprente acel spate. Acest telefon are un ecran LCD de 5.7 inch cu aspect 18:9 şi rezoluţie full HD+.  Vine în variante cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, care costă 269 euro, iar în versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare costă 299 euro.

Prezentare ZTE Blade V9

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×