Un producător de accesorii confirmă prezența unei camere selfie "bulină" pe Google Pixel 4; Iată o protecție de ecran

825 ori
<b>Un producător de accesorii confirmă prezența unei camere selfie "bulină" pe Google Pixel 4; Iată o protecție de ecran </b>După o perioadă de pauză de la scăpările asociate lui Google Pixel 4 iată că astăzi sosesc noi detalii despre smartphone-ul ce se lansează la toamnă. Este vorba de această dată despre o protecție de ecran marca Skinomi

După o perioadă de pauză de la scăpările asociate lui Google Pixel 4 iată că astăzi sosesc noi detalii despre smartphone-ul ce se lansează la toamnă. Este vorba de această dată despre o protecție de ecran marca Skinomi pe care o găsim deja la precomandă și care vine să confirme câteva speculații apărute anterior online. Apropo, acest accesoriu va fi livrat începând din 20 noiembrie.

Pixel 4

Producătorul este sigur că acesta este design-ul pe care smartphone-ul îl va adopta, punând iată protecția de ecran la vânzare în regim de precomandă. Ce vedem în imaginea de mai sus este o randare a telefonului și a foliei de protecție, acest accesoriu având un decupaj pilulă pentru locația în care se va afla camera selfie duală din ecran.

Observăm un design edge-to-edge al telefonului și prezența unui setup de difuzoare stereo (plasate sus și jos). Muchia de sub ecran pare a avea o dimensiune cu doar puțin mai mare decât cea de sus, dar în mare parte primim un panou frontal cu margini destul de subțiri raportat la ce ne-a adus Google pe piață până în momentul de față.

Ca dotări ne așteptăm la procesoare Snapdragon 855 pe ambele variante (Pixel 4, Pixel 4 XL), la 6 GB RAM de această dată și probabil la o cameră duală în spate. Ar fi interesant să vedem dacă se merge pe ruta unui scanner de amprente integrat în display sau dacă vom primi tot unul fizic în spate. Lansarea este așteptată să aibă loc undeva prin luna octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×