Noile aplicații Apple Music și TV din cadrul macOS 10.15 apar prezentate în capturi de ecran

521 ori
<b>Noile aplicații Apple Music și TV din cadrul macOS 10.15 apar prezentate în capturi de ecran </b>La doar o zi distanță de la apariția unor capturi de ecran din iOS 13 prin care ni se prezenta noul Dark Mode, iată că vedem și screenshot-uri din macOS 10.15. Acest release software va aduce și aplicații proaspete precum este cazul

La doar o zi distanță de la apariția unor capturi de ecran din iOS 13 prin care ni se prezenta noul Dark Mode, iată că vedem și screenshot-uri din macOS 10.15. Acest release software va aduce și aplicații proaspete precum este cazul Apple Music și Apple TV pe care le putem vedea reprezentate în cele 2 capturi de ecran de mai jos.

Apple Music macOS 10.15

(Apple Music)

Mai sus putem vedea noua aplicație Music care după cum s-a aflat anterior, este bazată pe iTunes. Ambele aplicații de față adoptă un design vizual similar, unde se folosesc două nuanțe de gri pentru a diferenția ferestrele și conținutul afișat. De asemenea în aceste capturi de ecran putem remarca revenirea iconițelor colorate din sidebar și faptul că ele au un gradient special. 

Apple TV macOS 10.15

(Apple TV)

Fix aceeași abordare de look se remarcă și în aplicația Apple TV, cu o delimitare mai diferită totuși a conținutului. Sunt categorii pentru librăria de conținut (Recent adăugat, Filme, Seriale, Descărcate) și sortare după genuri (Acțiune și Aventură, Comedie, Dramă, Copii).

Noile aplicații de față din cadrul macOS 10.15 vor fi dezvăluite luni pe data de 3 iunie, zi în care are loc evenimentul keynote Apple WWDC 2019 ce marchează startul conferinței dezvoltatorilor din acest an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×