Un prototip Nokia cu ecran cu margini curbate apare într-o bizară imagine teaser; Nokia sau Lumia?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.677 ori
<b>Un prototip Nokia cu ecran cu margini curbate apare într-o bizară imagine teaser; Nokia sau Lumia?</b>&nbsp; De vreme ce at&acirc;t de multe companii din China s-au adaptat imediat la trendul ecranelor curbate iniţiat de Samsung cu Galaxy Note şi Galaxy S6 Edge, de ce nu ar face-o şi Microsoft? Ideea unui Lumia cu margini curbate s-a mai vehiculat, dar...

De vreme ce atât de multe companii din China s-au adaptat imediat la trendul ecranelor curbate iniţiat de Samsung cu Galaxy Note şi Galaxy S6 Edge, de ce nu ar face-o şi Microsoft? Ideea unui Lumia cu margini curbate s-a mai vehiculat, dar azi vedem ceva şi mai inedit: un Nokia cu margini curbate.

De fapt putem vedea panoul frontal pentru ecran al unui device misterios. Remarcăm că el are butoane specifice lui Windows Phone şi că este marcat proto.nokia.com. Sursa acestei imagini este Steve Hemmerstoffer, editor nowhereelse.fr, care a furnizat teasere şi scăpări credibile şi reale până acum. Conform celor care au studiat imaginea, ar putea fi vorba de un prototip ce datează din perioada de dinainte de achiziţionarea Nokia Devices de către Microsoft.

Asta înseamnă că pe hârtie Nokia era gata să lanseze un terminal revoluţionar cu margini curbate chiar înainte de Samsung. Şi LG a explorat ideea cu un prototip cu margini curbate dual la CES, dar tot Samsung le-a luat fata. E posibil ca Microsoft să fi preluat şi acest proiect şi să îl folosească pe un viitor device, poate chiar urmaşul lui Lumia 1020 sau Lumia 930..

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×