Următorul smartphone din gama Xtreme a celor de la Allview va sosi cu procesor Helio X10; iată cum putem câștiga un voucher de 400 lei pentru achiziția sa

1.953 ori
<b>Următorul smartphone din gama Xtreme a celor de la Allview va sosi cu procesor Helio X10; iată cum putem câștiga un voucher de 400 lei pentru achiziția sa</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva zile am observat faptul că cei de la Allview ne pregătesc un nou smartphone de tip high-end, terminal ce va face parte din gama Xtreme. Cu ocazia acestei lansări, compania a decis și desfășurarea unui concurs ce ne...

În ultimele câteva zile am observat faptul că cei de la Allview ne pregătesc un nou smartphone de tip high-end, terminal ce va face parte din gama Xtreme. Cu ocazia acestei lansări, compania a decis și desfășurarea unui concurs ce ne aduce un voucher de 400 lei pentru achiziționarea telefonului odată disponibil pe plan local.

De asemenea, prin intermediul acestui concurs aflăm și câteva dintre specificațiile noului phablet Allview Xtreme. În primul rând descoperim că noul telefon va sosi la pachet cu procesor octa-core Mediatek de nouă generație, și anume un chip Helio X10 pe 64-bit ce ne oferă 8 nuclee tactate la o frecvență de 2.2 GHz și suport pentru memorii RAM LPDD3.

Acest modul beneficiază în același timp de tehnologia MediaTek CorePilot 2.0 ce este integrată în procesor. Prin intermediul său se va permite asocierea de task-uri și combinarea acestora pe nucelee, modalitea prin care se va oferi cu 20% mai multă performanță și 20% mai puțin consum față de alte chip-uri de pe piață.

Totodată, modelul Xtreme ce urmează a fi lansat pe piață va oferi o rată de refresh de 120 Hz a display-ului. Astfel, vom beneficia de o imagine de o calitate și claritate superioară față de actualele display-uri care dispun de o rată de refresh de doar 60 Hz. Așa cum ați aflat la începutul articolului, Allview desfășoară și un concurs prin care puteți câștiga un voucher de 400 lei pentru achiziția noului telefon din gama Xtreme.

Pentru a intra în posesia unui astfel de voucher, tot ce avem de făcut este să ghicim 4 dintre specificațiile ce vor fi incluse pe noul device pregătit de Allview, lucru ce nu este deloc unul dificil. Pagina de concurs poate fi găsită chiar aici. Voi ce vă doriți de la noul flagship Allview?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×