Motorola Nexus 6 scos din cutie de PhoneArena; iată ce primim În pachet!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.683 ori
<b>Motorola Nexus 6 scos din cutie de PhoneArena; iată ce primim În pachet!</b>Deși noul smartphone al celor de la Google, sau mai bine zis phablet, Nexus 6 nu este pe placul tuturor, în special datorită mărimii sale, trebuie să recunoaștem faptul că acesta impresionează foarte mult la capitolul hardware, acesta sosind cu un...

Deși noul smartphone al celor de la Google, sau mai bine zis phablet, Nexus 6 nu este pe placul tuturor, în special datorită mărimii sale, trebuie să recunoaștem faptul că acesta impresionează foarte mult la capitolul hardware, acesta sosind cu un procesor quad-core de 2.7 GHz și un chip de memorie RAM de 3 GB.

Astăzi, noul Nexus 6 a ajuns și în mâinile celor de la PhoneArena, publicație ce ne prezintă un prim clip de unboxing a terminalului. Din câte putem vedea, device-ul sosește în cutie cu o serie de manuale, încărcătorul rețea și cablul USB, renunțându-se astfel la introducerea unei perechi de căști.

Motorola Nexus 6 scos din cutie

La capitolul design, observăm că pachetul amintește destul de mult de ambalajul lui iPhone 6, fiind păstrat același look minimalist prin utilizarea unei cutii de culoare albă fără elemente colorate ca în cazul device-urilor precedente din gama Nexus. Totodată, schimbarea adusă de Google este și la preț, succesorul lui Nexus 5 fiind disponibil la prețuri ce încep de la 649$ pentru versiunea de 32 GB.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×