Un roman de la Gameloft a participat la lansarea Apple iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.386 ori
<b>Un roman de la Gameloft a participat la lansarea Apple iPad</b>Lansarea lui Apple iPad a implicat si romani, dupa cum ne dezvaluie jurnalismonline.ro, preluat de Money.ro si Realitatea. Este vorba de Bogdan Ursu, de la Gameloft, care s-a aflat pe aceeasi scena cu Steve Jobs, prezentand un joc al companiei sale, ce...

Lansarea lui Apple iPad a implicat si romani, dupa cum ne dezvaluie jurnalismonline.ro, preluat de Money.ro si Realitatea. Este vorba de Bogdan Ursu, de la Gameloft, care s-a aflat pe aceeasi scena cu Steve Jobs, prezentand un joc al companiei sale, ce rula pe iPad.

In vreme ce Mark Hickey, de la aceeasi companie producatoare de jocuri isi tinea discursul pe scena, Bogdan prezenta demo-ul unui shooter numit Nova, pe noul terminal produs de Apple. Desi initial s-a zvonit ca ar fi vorba de un anume Bogdan Dragusin sau Bogdan Lucaci, fiind mentionat doar numele "Bogdan" in prezentare, norocosul s-a dovedit a fi Bogdan Ursu. El este programator la Gameloft in Bucuresti, lucrand pentru studioul care a creat jocul Nova pentru iPhone.

In ce priveste versiunea pentru iPad, aceasta este cel mai probabil un port, cu grafica si rezolutie refacute pentru noul terminal. Bogdan a facut parte si din echipa care a prezentat anul trecut jocul de curse Asphalt 5 pentru iPhone.  Iata si demo-ul shooterului Nova:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×