Mobiado 712ZAF, un telefon elegant si costisitor, acoperit cu un strat ceramic

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.143 ori
<b>Mobiado 712ZAF, un telefon elegant si costisitor, acoperit cu un strat ceramic</b>Daca simtiti ca aveti prea multi bani pentru un smartphone, e cazul sa treceti la un telefon de lux, cum este acest nou Mobiado 712ZAF. Terminalul este urmasul modelului Luminoso, iar daca sunteti curiosi, aflati ca producatorul Mobiado provine din...

Daca simtiti ca aveti prea multi bani pentru un smartphone, e cazul sa treceti la un telefon de lux, cum este acest nou Mobiado 712ZAF. Terminalul este urmasul modelului Luminoso, iar daca sunteti curiosi, aflati ca producatorul Mobiado provine din Canada.

Mobiado 712ZAF vine cu un display QVGA de 2.2 inchi, AGPS, sistem de reducere a zgomotului de fond, o camera de 5 megapixeli cu blitz si suport pentru conectivitate quad band EDGE, dar si UMTS. Handsetul incorporeaza o rama de aluminiu, inconjurata de un strat din ceramica, disponibil in 6 variante de culoare.

Pretul si data de lansare pentru acest telefon de lux nu sunt cunoscute, iar daca nu detineti macar un Porsche, nu ar trebui sa va pese de acest model.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×