Un teaser proaspăt dezvăluit de Nokia sugerează lansarea unui nou telefon în Taiwan; Ar putea fi Nokia X7

962 ori
<b>Un teaser proaspăt dezvăluit de Nokia sugerează lansarea unui nou telefon în Taiwan; Ar putea fi Nokia X7</b>În mijlocul leak-urilor asociate lui Nokia 9 iată că cei de la HMD Global dezvăluie un teaser tare interesant în Taiwan, acolo unde ni se pregătește lansarea unui nou terminal mobil. Nu aflăm prea multe informații de pe seama acestui material promo

Dacă acum câteva momente priveam asupra unei presupuse fotografii cu smartphone-ul Nokia ce va aduce un mecanism de 5 camere foto în spate numit Penta Lens, iată că acum descoperim un teaser proaspăt dezvăluit de către HMD Global în Taiwan. Această țară este aleasă pentru debutul inițial al unui nou terminal mobil, unul care potrivit speculațiilor ar putea fi nimeni altul decât Nokia X7.

Nokia X7

Materialul teaser pe care îl vedeți mai sus nu dezvăluie prea multe detalii, dar ținând cont de apariția aplicației Camera și de subiectul fotografiat ne putem aștepta la o calitate deosebită în condiții low-light. Cel mai probabil telefonul va avea un decupaj în zona superioară, un detaliu pe care îl scotea la iveală și o scăpare anterioară cu panoul frontal al lui X7. 

Ecranul ar putea ajunge la o diagonală de 6 inch și la bord am putea întâlni un procesor octa-core Snapdragon 710. Așteptăm mai multe teasere sau chiar leak-uri în perioada următoare pentru a ne putea lămuri cum stă treaba cu acest nou telefon și dacă într-adevăr va oferi o cameră foto superioară actualelor modele din portofoliul HMD Global. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×