Telefonul Nokia cu 5 camere îşi arată modulul foto Penta Lens în cea mai clară fotografie; Acesta este Nokia 9 (TA-1094)

1.896 ori
<b>Telefonul Nokia cu 5 camere îşi arată modulul foto Penta Lens în cea mai clară fotografie; Acesta este Nokia 9 (TA-1094)</b>Astăzi pe finalul primei săptămâni din septembrie avem parte de o scăpare importantă și anume o fotografie cât se poate de reală cu Nokia 9 și al său modul Penta Lens cu 5 camere foto în spate. Vedem aici o abordare cu spate din sticlă

UPDATE ORA 13:00: Descoperim faptul că smartphone-ul cu numele de serie TA-1094 tocmai ce a primit și certificarea din partea agenției MIIT. Acest document confirmă existența terminalului și confirmă prezența conectivității Bluetooth, Wi-Fi, respectiv 4G LTE. 

Nokia TA-109

ARTICOL INIȚIAL:

După o perioadă de acalmie, telefonul Nokia cu 5 camere a revenit la mijlocul acestei săptămâni, prin intermediul unei scăpări de fotografie hands on. A venit la pachet cu câteva specificaţii, iar acum vedem o nouă imagine, de această data prezentând cel mai clar de până acum mecanismul camerei.

Gata cu imaginile neclare, văzute prin sticla murdară sau speculaţiile. Pare să fie o fotografie autentică şi cu un sistem de camere cu adevărat complex. Telefonul ar fi un prototip şi se numeşte Nokia 9 conform sursei. E cunoscut şi sub numele de cod TA-1094, care de altfel e imprimat pe spate. Cele 5 camere sunt dispuse într-un soi de constelaţie, sau arată ca un revolver dacă vreţi.

Nokia 9

Stricând puţin simetria lor este un bliţ LED în partea stângă şi ceea ce pare a fi un senzor de adâncime în dreapta. De vreme numele Nokia 9 sună prea comun, acesta ar fi de fapt un Nokia 9 (2018), care ar urma să fie flagshipul HMD Global pe 2018. Va sosi cu scanner de amprente integrat în ecran, mai ales judecând după lipsa sa din spatele handsetului. Zeiss a brevetat deja o "Miniature zoom camera", cu multiple obiective aranjate în formă circulară şi fix asta am putea primi aici.

Dacă acel mecanism din laboratoarele Zeiss e real, vom avea o componentă rotativă, care va pune obiectivele în calea unui senzor principal, schimbând distanța focală în funcţie de necesităţi. Se va ajunge la capacităţi de zoom gigantice, chiar şi pentru 2018. Nokia 9 (2018) este aşteptat să vină în această toamnă, cu un ecran Quad HD de 5.9 inch, cu panou OLED, procesor Snapdragon 845 şi 6 sau 8 GB RAM.

Bateria va fi pe măsură şi sunt şanse ca flagshipul să ruleze Android Pie. Pare să fie un terminal de mari dimensiuni şi gros pentru a integra noul mecanism optic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×