Prezentarea video a sosiei iPhone de la Intel

Autor:  | Publicat în:  Intel 2.053 ori
<b>Prezentarea video a sosiei iPhone de la Intel</b>Se pare ca iPhone-ul isi va intalni "nasul" sub forma unui terminal produs de Intel, care au ratat sansa de a boteza telefonul Intel Phone (sau IPhone), iar acum ameninta sa cucereasca piata cu acest produs revolutionar. Va prezentam terminalul intr-un...

Se pare ca iPhone-ul isi va intalni "nasul" sub forma unui terminal produs de Intel, care au ratat sansa de a boteza telefonul Intel Phone (sau IPhone), iar acum ameninta sa cucereasca piata cu acest produs revolutionar. Va prezentam terminalul intr-un articol anterior, dar iata acum si un clip video demonstrativ pe care il puteti accesa, dand click pe imaginea urmatoare:

Prezentatorul afirma "telefoanele mobile au fost o mare inventie, aceasta va fi uriasa". Avand in vedere ca Intel va concura cu nume mari ca Sony Ericsson, Nokia, HTC si evident Apple, afirmatia ar putea fi putin exagerata. Personal, mi s-a parut ca terminalul este prea lung, fiind comparabil cu un casetofon de masina foarte subtire. Display-ul acestui Intel Phone se comporta destul de bine cand vine vorba de video playing, iar QWERTY-ul redat de touchscreen este destul de original.

Spre deosebire de iPhone, display-ul touchscreen afiseaza tastatura virtuala intr-un mod ideal pentru o rezolutie widescreen. De asemenea Intel Phone este vazut folosind o aplicatie similara cu Google Maps, indiciu ca ne vom orienta cu usurinta prin intermediul telefonului sau ca acesta va include un GPS. Vor trece consumatorii peste handicapul lookului optand pentru un procesor puternic inclus in acest telefon? Raspunsul ne va oferit doar la momentul lansarii oficiale a terminalului.

Intel iPhone in actiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×