Un telefon MAARE care se aude TARE la CeBIT 2008

1.674 ori
<b>Un telefon MAARE care se aude TARE la CeBIT 2008</b>Telefonul din imaginea urmatoare nu este o parodie, ci un terminal real, prezentat de catre Fitage in cadrul CeBIT 2008. Handsetul nu este destinat uriasilor, ci persoanelor cu probleme de auz. Veti spune ca si degetele groase sunt o problema rezolvata de...

Telefonul din imaginea urmatoare nu este o parodie, ci un terminal real, prezentat de catre Fitage in cadrul CeBIT 2008. Handsetul nu este destinat uriasilor, ci persoanelor cu probleme de auz.

Veti spune ca si degetele groase sunt o problema rezolvata de acest telefon, dar acest "BIG EASY 2" este ideal pentru persoanele cu probleme de auz, datorita difuzorului sau de mari dimensiuni plasat in partea din spate. Terminalul suporta un sistem hands-free si foloseste tastele de mari dimensiuni mentionate anterior, dar si feedback auditiv, si 3 butoane uriase cu ajutorul carora puteti apela direct contactele dorite.

Vazand acest model, ne intrebam cum arata "BIG EASY 1", in cazul in care acesta exista. Un lucru e sigur: pentru un astfel de gigant nu am plati mai mult de 30 de euro, fie el si dotat cu o baterie care rezista o saptamana in mod convorbire. Asteptam cu interes un BIG EASY 3, si mai mare, cu un volum dat si mai tare, dar recunoastem ca macar scopul acestei initiative este nobil si util pentru cei care nu aud bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×