Un service dezvăluie fotografii cu placa de bază a lui iPhone XI; Descoperim ce este nou

1.114 ori
<b>Un service dezvăluie fotografii cu placa de bază a lui iPhone XI; Descoperim ce este nou</b>După atât de multe huse şi randări pentru iPhone XI şi XI Max, uneori şi iPhone XR 2, iată că acum trecem la interiorul noilor telefoane. Aruncăm o privire asupra plăcii de bază, prin intermediul unor scăpări de la un service

După atât de multe huse şi randări pentru iPhone XI şi XI Max, uneori şi iPhone XR 2, iată că acum trecem la interiorul noilor telefoane. Aruncăm o privire asupra plăcii de bază, prin intermediul unor scăpări de la un service. Evident prima presupunere e că service-ul respectiv vrea să îşi facă reclamă, exact ca şi producătorii de huse.

Placa baza iPhone XI

Revenind totuşi la scăpare, chinezii de la G-Lon (service-ul respectiv) sunt în spatele său şi cumva au pus mâna pe componente de schimb pentru viitoarele modele iPhone. E vorba despre plăci de bază pentru iPhone XI şi vedem aici fotografii şi scheme ale componentelor. Vă reamintesc că de la iPhone X încolo, telefoanele Apple au avut plăci de bază cu aranjament "stacked", adică suprapuse.

Placa baza iPhone XI

Şi Samsung a avut o abordare similară cu Galaxy S9, cel puţin în versiunea Exynos. În acest mod se economisea pe cât de mult spaţiu posibil şi se înghesuiau mai multe componente într-un corp nu foarte mare faţă de modelele precedente. În cazul lui iPhone XI vedem iar abordarea stacked în două straturi suprapuse.

Placa baza iPhone XI

Totuşi componentele au aranjamente diferite de această dată: procesorul Apple A13 este mai degrabă alungit şi nu pătrat, iar lăţimea plăcii e mai mică. Sunt teorii că aceste decizii ar fi un indiciu că vedem o nouă formă sau format de baterie şi că se face loc şi pentru camera triplă cea nouă şi care ocupă mult spaţiu.

Vă reamintesc că iPhone XS şi XS Max au baterii în formă literei "L" şi e posibil ca Apple să fi făcut în sfârşit loc pentru baterii dreptunghiulare cu format clasic. Posibil şi ca Apple să vrea să intre în rând cu lumea şi să ofere baterii mai generoase. Marii producători au tot trecut la 4000 mAh și sărit de acest prag chiar.

Sunt şanse mari ca iPhone-urile noi să vină prin septembrie, în variantele XI, XI Max şi XR2. Aşteptaţi-vă la tot mai multe scăpări până atunci, poate şi detalii despre senzorii camerei triple de pe flagship şi duale de pe noul XR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×