Un telefon mobil a ucis un barbat in Ghana

1.267 ori
<b>Un telefon mobil a ucis un barbat in Ghana</b>Nu avem de-a face cu o poveste clasica cu un telefon care explodeaza... Ne-am obisnuit sa auzim diferite stiri care ne anunta ca bateriile telefoanelor mobile iau foc si isi ucid posesorii, dar iata ca avem de-a face cu o premiera: un barbat electrocutat...

Nu avem de-a face cu o poveste clasica cu un telefon care explodeaza... Ne-am obisnuit sa auzim diferite stiri care ne anunta ca bateriile telefoanelor mobile iau foc si isi ucid posesorii, dar iata ca avem de-a face cu o premiera: un barbat electrocutat de telefon.

Publicatia Modern Ghana afirma ca barbatul a fost ucis recent, atunci cand terminalul sau mobil a generat o descarcare electrica, care i-a strapuns corpul. Se pare ca aceasta persoana a raspuns la telefon, care fusese conectat la o priza, pentru a se incarca. Parintii barbatului l-au gasit in camera pe acesta la doar cateva secunde dupa incident, cu un puls slab si degete arse.

Desi victima a fost dusa la spital inconstienta, se pare ca tanarul murise deja inainte de a ajunge la urgente. Nu se cunoaste inca marca telefonului, dar avand in vedere faptul ca avem de-a face cu o tara din lumea a treia putem specula asupra faptului ca incarcatorul ar fi putut fi de la alt telefon sau contrafacut. Astfel, data viitoare cand veti dori sa raspundeti la un telefon cu un incarcator fabricat "acasa", va sugeram sa asteptati ca incarcarea sa fie terminata.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×