Nokia N95 8GB castiga premiul PDAE Real World si trece testele GPS

3.843 ori
<b>Nokia N95 8GB castiga premiul PDAE Real World si trece testele GPS</b>Revista PDA Essentials cu numarul 71 este disponibila de azi in Marea Britanie si se face remarcata printr-un test "Real World, care confrunta celebrul iPhone, Nokia N95 8GB si modele HTC, Palm si BlackBerry. Testele au inclus verificarea contrastului in...

Revista PDA Essentials cu numarul 71 este disponibila de azi in Marea Britanie si se face remarcata printr-un test "Real World, care confrunta celebrul iPhone, Nokia N95 8GB si modele HTC, Palm si BlackBerry.

Testele au inclus verificarea contrastului in lumina soarelui, verificarea usurintei utilizarii atunci cand utilizatorul este... beat, in vreme ce testul "Bus" a presupus testarea terminalelor in timpul folosirii cu o singura mana sau in mijloace de transport in comun. A existat in cadrul revistei si o sectiune "Smartphone-uri dotate cu GPS" si se pare ca Nokia N95 8GB a castigat lejer testele "Real World", producand cele mai bune rezultate.

Testul smartphone-urilor cu GPS i-a pus fata in fata pe HTC Advantage, E-TEN Glofiish X800 (prezentat la SIAB 2007) si BlackBerry 8820, plus N95 8GB. Inca o data trofeul a fost adjudecat de catre bijuteria celor de la Nokia. Pe langa aceste competitii, revista include 2 pagini de "sfaturi in legatura cu platforma S60 si o recenzie a telefonului Nokia E51, care a obtinut nota 9/10. In fine, revista prezinta un tutorial al serviciului Nokia Music Store, util pentru melomanii nefamiliarizati cu produsele Nokia.

In speranta ca aceasta publicatie nu pare o reclama Nokia, asteptam comentarii in legatura cu alte astfel de reviste profesioniste si testele lor originale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×